• Crema pentru ingrijirea calcaielor

  CREMA PENRU INGRIJIREA CALCAIELOR

  Crema cu ingrediente naturale fara chimicale, fara conservanti, fara grasime animala. Crema unicat pe piata Romaneasca cu ulei de canepa din seminte BIO certificate, produse si presate la ferma noastra din Dor Marunt.

  Un produs diferit de tot ceea ce atif olosit pana acum. Contine doar uleiuri extra virgine, ceara de albine si uleiuri esentiale.

 • Miere cu scortisoara

  MIERE CU

  SCORTISOARA

  Principalul efect al amestecului de miere si scortisoara este eliminarea depozitelor de grasime (actioneaza in special asupra grasimii abdominale).

  Totodata, datorita mierii care este un bun antioxidant aceasta combinatie curativa de miere si scortisoara ajuta la prevenirea cancerului, afectiunilor pulmonare si regleaza functiile sistemului digestiv

 • Sirop Anti-Tusiv si Expectorant

  SIROP ANTI-TUSIV

  SI EXPECTORANT

  100% NATURAL

  Siropul este indulcit cu miere de albina si zahar invertit.

  Contine suc de lamaie proaspat presat.

Follow us on Facebook

 • Transport prin Posta Romana sau Curier

  Pentru comenzi mai mari de 10Lei

 • Comenzi telefonice

  +40 732.55.97.88/ 0242644159

 • Plata online sau ramburs

  Plata produselor se poate face usor si simplu online sau ramburs

Ferma Domnita Maria

Ferma isi propune sa reinvie vechile traditii de cultivarea a canepii, cu valorificarea atat a fibrelor cat si a semintelor pe cele 70 de hectare cultivate exclusiv in sistem Ecologic certificat de catre Ecoroiscert Romania si a iesit din perioada de conversie in 2013.

Ferma este complet dotata cu utilaje magazii si silozuri si produce, proceseaza si comercializeaza exclusiv produsele obtinute in ferma. In sistemul de agricultura ecologica nu se folosesc ingrasaminte chimice si nici pesticide.

Oferim o calitate a produselor de exceptie cu eforturi pe masura.

ANPC