CBD Oil

Crema Solara SPF30 50ml

63

Nou

Crema Solara SFP 30
100% natural 100% Bio
50ml

Mai multe detalii

29.75 RON

-30%

42.50 RON

Mai mute informatii

Crema Solară SPF30 50 ml- pentru protecție zilnică și bronz uniform SPF30 este primul produs Românesc creat special pentru protecția epidermei împotriva acțiunii ultravioletelor, utilizând exclusiv extracte din plante și uleiuri presate la rece.


Produs 100% natural, în agricultura naturală nu sunt folosite pesticide.


Dezvoltat în mai bine de patru ani și testat pentru eficientă și acțiune, Crema produsă de Ferma Domnița Maria este prima Cremă cu adevărat BIO, care realizează în mod natural conversia razelor UV în radiație infraroșie, oferind o barieră de protecție reală, fară a exista  riscul aplicării de substanțe cancerigene, cum sunt cele din cremele de uz general, în mod curent disponibile pe piață.


Beneficii:

  1. SPF 30: SPF (Factor de Protecție Solară) 30 indică nivelul de protecție împotriva radiațiilor ultraviolete (UV) ale soarelui. Acest nivel oferă o protecție moderată împotriva arsurilor solare și ajută la prevenirea deteriorărilor pielii cauzate de expunerea la soare.
  2. Crema solară cu ulei de cânepă poate oferi hidratare suplimentară pielii, prevenind uscarea și deshidratarea cauzate de expunerea la soare. De asemenea, uleiul de cânepă poate avea proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, care pot ajută la calmarea pielii și la reducerea efectelor negative ale expunerii la soare.
  3. Crema transformă radiația UV în căldură și încălzește ușor epiderma expusă la soare, fară a permite arderea acesteia și deteriorarea sub acțiunea radiației solare.


Compoziție: Crema conține un amestec de uleiuri presate la rece ( in, cânepă și rapiță), extracte uleioase din gălbenele, cânepă și lumânărică, patlagină, roiniță, lophantus și ceară de albine.
Nu conține aditivi chimici sau pulberi nemetalice!


Indicații: Crema Solară SFP 30 poate fi utilizată că o crema zilnică și este ideală pentru cei mici, indiferent de vârstă. La plajă, crema trebuie aplicată în strat subțire la fiecare trei ore (mai ales în cazul în care se intră în apă, la bălăceală)!


Administrare: Numai pentru uz extern .


Contraindicații:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
A se păstra la loc uscat și răcoros.


Țară de origine: România

Reviews

30 alte produse din aceeași categorie: