CBD Oil

Preț redus! salvie

Extract integral Salvie Neuroregenerativ

NouExtract integral din salvie  obtinut prin extractie in reactor catalitic. 100ml net

Mai multe detalii

70.27 RON

-30%

100.38 RON

73.25 RON pe 100 ml

Mai mute informatii

Extract Integral Salvie - Instructiuni utilizare

 

Mod de prezentare: sticla neagra 100 ml cu dop de plastic cu sigiliu. Picurator inclus (in principiu nu este necesar, exista lingurita de dozaj).

Origine: ulei / plante.

Obtinut din plante culese si selectionate manual  si produse in Dor Marunt.

Substanta activa

Mg/100 ml

Anti-oxidant Caffeic acid

200

Anti-oxidant Rosmarinic acid

900

Anti-oxidant  Quercetin

900

Acid ursolic

450

Borneol

1000

Beta Tujeone

600

1.8 Cineole

1200

Camphor

680

Rutin

600

Pinene

250

Humulene

200

VIT E

20

Uleiul utilizat in extract este ulei presat la rece din cultura proprie (100%). Compozitia: Extract uleios in reactor catalitic din Salvie si Galbenele, ulei de floarea soarelui si sofranel.

Produsul este extras folosind ulei din seminte de floarea soarelui si sofranel ca solvent (selectia solventului tine de afinitatea substantelor active din planta si sinergia dintre acestea si procesul de metabolizare a substantelor active). Ulei obtinut prin infuzare in reactor la presiune mare si temperatura controlata pe parcursul a 6 cicluri succesive. Filtrare in filtru centrifugal @3.5 barg. Produs pasteurizat la temperatura joasa. Uleiul de salvie) este obtinut printr-un proces care nu necesita distilare cu alcool, fractionare cu CO2 sau alte chimicale

Mod de pastrare:

Produsul se pastreaza la rece si se administreaza conform prospectului. De dorit se pastreaza sticluta in frigider intr-o punga de plastic. Dupa utilizare se depoziteaza in acelasi spatiu. Temperatura scazuta ajuta la pastrarea stabilitatii componentelor.

ATENTIE: produsul la temperatura de sub 10 grade C solidifica partial,  datorita prezentei cerurilor de natura vegetala. Uleiul capata consistenta untului. Pentru a utiliza uleiul este necesara plasarea sticlutei intr-un vas cu apa calda timp de 10 minute. Undeva in jurul valorii de 15C uleiul devine lichid. La temperaturi ambientale uleiul poate prezenta 10-30% ceruri solidificate. A se agita sticluta usor inainte de utilizare dat fiind ca terpenele si o parte din flavonoizi raman in fractia lichida.

Clarificari in privinta constituientiilor:

Uleiul contine Acid Ursolic, Acid coffeic, borneol si Beta Tujeone printre altele.

Produsul nu contine arome sintetice sau conservanti.

Produsul este pasteurizat la temperatura joasa.

Produsul contine 2% 1.8 Cineole si Acid Ursolic 0.45%. Continut total al componentelor din planta in sticla este 8% din volum. Uleiul este unul saturat.

Autorizare materie prima:

Ferma Domnita Maria produce in sistem integrat atat semintele cat si plantele medicinale.

ATENTIE: Pentru informatii suplimentare si cercetare disponibila la nivel international puteti accesa cartile disponibile la noi pe site in bara de start "Documente Informative".  Dati click dreapta pe linkul care va intereseaza si se va deschide pdf-ul cu documentul dorit. Cartile atasate pe site ofera informatii foarte clare legate de modul de actiune al cannabinoizilor, flavonoizilor, terpenelor, etc.

Administrare:

 

Produsul imbunatateste performantele sistemului nervos central, ajuta la cresterea capacitatii de concentrare si invatare pe termen scurt in cazul subiectiilor sanatosi si functioneaza ca un neurogenerator pentru pacientii diagnosticati cu Alzheimer sau Parkinson. Produsul ajuta la imbunatatirea performantelor cognitive in cazul degenerariilor suferite de pacientii cu diabet.

 

Produsul imbunatateste performanta Sistemului Nervos Central (capacitatea de memorare, concentrare si invatare) in cazul subiectiilor sanatosi la 2-4 ore de la administrare.

 

In ceea ce priveste admininstrarea aceasta trebuie facuta pe baza a 3 parametrii:

- varsta; greutate corporala, afectiune, starea generala de sanatate

Uzual o sticluta ajunge intre 10 si 22 zile.

Administrarea se face de 2ori pe zi – dupa masa. Se ia cu apa (fara suc, cafea sau ceai- doar cu apa). La administrare inainte de inghitire se clateste bine cavitatea bucala timp de 30 de secunde dupa care se inghite. Testele in-vitro  au aratat eficienta exceptionala a produsului in contolul gingivitei si al procesului de formare a cariilor. Folosirea zilnica asigura o dantura fara carii (daca igiena normala este respectata).

Uleiul are un gust herbal specific. Mirosul este intens herbal, specific (unic) concentratului de salvie.

Varsta

(ani)

ml

/zi

Greutate

Corporala (kg)

ml

/zi

Afectiune

ml

/zi

Doza zilnica

10

2

10

2

Inainte de examen sau licenta

0

Se administreaza 4-5 ml cu 2 ore inainte de activitatea planificata

20

2

20

2

Alzheimer

3

 In cazul persoanelor cu Alzeimer si Parkinson imbunatatirea capacitatii cognitive va fi vizibila la 7-10 zile de la administrare.

30

2

30

3

Diabet tip 1/2

2

40

2

40

3

Parkinson

3

50

2

50

4

Dementa

3

60

2

60

4

Pierderea memoriei cauzate de morfina

4

70

2

70

5

Meningita cronica

5

80

2

80

5

Sindrom de oboseala post-virala

3

90

2

90

6

Pierderi de memorie

4

Produsul se administreaza o perioada de maxim 6 luni urmata de 2 luni repaos. Daca performanta cognitiei scade se reia tratamentul.

 

Exemplu de calcul: Pacient 50 ani diabet zaharat, 90 kg cu pierderi de memorie: 2 ml+6ml+2ml=10 ml pe zi in 2 doze egale de 5 ml.

 

Pentru a administra in mod mai placut uleiul (doza de 5 ml de ex) se poate amesteca cu 10-20 gr branza (de capra cat mai slaba sau vaca degresata) cu mixerul. Se amesteca pana devin o crema. Se lasa 10 minute. Se administreaza oral. (In acest fel senzatia de greata dispare complet). Reteta este Budwig. Foarte eficienta la nivel de imbunatatire a tolerantei produsului.

Administrare si Contraindicatii: A se evita administrarea de antioxidanti (de ex vic C intravenos) in paralel cu acest produs. A nu se administra complexe de vitamine in paralel cu extractul din Salvie si Galbenele.

Daca pacientul administreaza indometacin, din cauza prezentei acidului ursolic in produsul uleios, indometacin-ul nu mai este necesar. Pacientul poate opria administrarea indometacin-ului.

Administrarea in timpul sarcinii sau alaptarii -nu se administreaza in timpul sarcinii sau alaptarii.

Reactii adverse:  Produsul prezinta o foarte buna metabolizare fara a cauza efecte adverse notabile. In doza de maxim 6 ml pe zi produsul este perfect tolerat si de copii. La o doza de 15 ml pe zi produsul poate sa cauzeze reactii alergice usoare- umflari ale gatului si dificultati la inghitire. Daca astfel de reactii apar in situatia administrarii unei mari cantitati din produs, contactati medicul si prezentatii acest prospect astfel ca medicul sa intelega produsul adminstrat.

Termen de garantie: Termenul de garantie este de un an de la data fabricatiei (inscrisa pe sticla) sau 3 luni de la data deschiderii.

Mijloc de administrare: Produsul are o lingurita de administrare de 5 ml! Se poate folosi lingurita pentru dozare.

Alte mentiuni: dupa clatirea bucala si administrare, pacientul se poate spala cu periuta si pasta de dinti pentru a indeparta gustul de planta specific. De dorit periajul sa intervina la min 30 min pentru ca extractul sa actioneze asupra bacteriilor din cavitatea bucala.

 

Pentru pacientii sanatosi nu este necesar mentinerea unei doze zilnice pentru imbunatatirea capacitatii cognitive! Produsul se ia doar in perioadele mari de stres. Atunci cand este necesar nu continuu.

 

 

Prospecte si informatii

Reviews

27 alte produse din aceeași categorie: