CBD Oil

Despre Noi

II Petrescu MV Cezar; Ro 31303888

100% quality products.

 La Gura Baraganului,in comuna Dor Marunt, acolo unde izvoraste apa ce curge prin Valea Gerului, se afla Ferma Domnita Maria, intr-o zona bogata de istorie si traditie. De la Mosu Doru cel Marunt, intemeietorul si cel dintai locuitor al comunei, la satul situat in imediata vecinatate, care odinioara purta numele printesei mostenitoare a vechiului Regat al Romaniei.

Tot aici principala atractie turistica este Herghelia Dor-Marunt, care se infiinteaza la sfarsitul secolului XIX pe mosia boierului Draghicescu si ramane si acum una dintre cele mai mari si mai moderne din tara.

Ferma isi propune sa reinvie vechile traditii de cultivarea a canepii, cu valorificarea atat a fibrelor cat si a semintelor. Ferma are 70 de hectare cultivate exclusiv in sistem Ecologic certificat de catre Ecoroiscert Romania si a iesit din perioada de conversie in 2013.

Ferma este complet dotata cu utilaje magazii si silozuri si produce, proceseaza si comercializeaza exclusiv produsele obtinute in ferma. In sistemul de agricultura ecologica nu se folosesc ingrasaminte chimice si nici pesticide. Oferim o calitate a produselor de exceptie cu eforturi pe masura. 

Our team

cms-img

Contact:

Ferma Domnita Maria

Dor Marunt, Sos DN3, nr 214

Jud Calarasi

Tel mob: +40 721564700/ 0242643754

Email: office@domnitamaria.ro

www.domnitamaria.ro

Produs de II Petrescu MV Cezar

Ro 31303888